SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Höganäs Friidrott

Välkommen till Höganäs Friidrott

Höganäs Friidrott bildades i augusti 2014 och sedan april 2015 bedriver vi friidrottsträning på Höganäs Sportcenters nya friidrottsanläggning i Lerberget. 


Från året man fyller 7 år är ditt barn välkommet att börja träna hos oss. Är ditt barn yngre och vill ställa upp sig i kö så går det jättebra, vi kontaktar er när ert barn har åldern inne och vi kan erbjuda en plats.


Träningsavgifter 2021

6-9 år                                 800kr - träning 2 gånger/vecka

året du fyller 10 år           1200kr - träning 3 gånger/vecka


Medlemsavgift 200kr/år tillkommer träningsavgiften


Träningstider, ser respektive träningsgrupps kalender.


Varmt välkommen att anmäla dig till någon av våra träningsgrupper under fliken Anmälan!


Höganäs Friidrott

Träningen öppnar upp igen!
2021-02-10 18:24
Hej alla aktiva, medlemmar och målsmän! 

Då nya restriktioner kommit angående träning och dess utformning känner vi att det går bra för oss att öppna upp för fler pass igen. Vi kommer börjar med att träningen går tillbaka till det vanliga vad gäller måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar. Lördagens träningspass kommer tyvärr tillvidare att utebli. 

Denna förändring gäller från och med v.9. 
v.8 har vi uppehåll från all tränings som vanligt. 

Vi vill påminna er alla om att ta ansvar och visa omtanke och hålla avstånd på våra träningspass. Detta är av yttersta vikt för att vi ska kunna fortsätta att hålla träningspassen. Kan inte detta upprätthållas kommer vi tvingas att dra ner igen. Vi kommer hela tiden hålla träningen uppdaterad utefter de restriktioner som finns. 

Tack för att ni håller ut! 

Med vänliga hälsningar
Höganäs Friidrott, styrelse och tränare
Information inför kommande Årsmötet 2020
2021-01-18 20:29


Inom kort kommer det att skickas ut en formell kallelse till Årsmöte i Höganäs Friidrottsförening. Årsmötet planeras hållas den 21:e mars 2021 i HBK´s lokal, vi kommer att återkomma med exakt tid för mötet.

 

Detta utskick görs för att påminna alla medlemmar om möjligheten att lämna in motioner till Årsmötet. Sådan motion ska vara föreningen tillhanda senast 4 veckor före Årsmötet, dock senast den 21 februrari. Motioner från medlemmar kan skickas på mail till info@hoganasfriidrott.se. Styrelsen kommer därefter att avge yttrande över motionerna inför Årsmötet.

 

Mer information kommer. Välkomna!

 

/Styrelsen

Förändringen av träningsdagar fortsätter tills vidare.
2021-01-10 18:29
Hej alla aktiva, medlemmar, föräldrar och målsmän! 

Förändringen av våra träningsdagar kommer tyvärr att behöva gälla tills vidare. Vi ser som alla säkert är medvetna om ingen större förbättring av situationen med pandemin efter jul- och nyårshelgerna vilket leder till att våra åtgärder måste förlängas. Vi kommer att hålla er uppdaterade med eventuella planer och ändringar allt eftersom de sker. 

Nedan kan ni läsa vår nyhet gällande dessa ändringar: 

På grund av Covid-omständigheter så har vi beslutat att skära ner på antalet träningstillfällen.

Detta för att vi behöver fler tränare per tillfälle för att kunna dela upp gruppen. Detta medföljer därför att tisdags- och onsdagträningarna fortlöper som vanligt, men måndags- och torsdags samt lördagträningarna utgår. Denna förändring gäller fram till efter juluppehållet, varpå vi kommer att ompröva detta beslut. Vi tycker såklart att detta är jättetråkigt, men vi ser inga andra möjligheter just nu. All träning kommer fortsättningsvis att bedrivas på friidrottsarenan. Har ni några frågor, så kan ni nå oss på: info@hoganasfriidrott.se


Denna förändring börjar gälla omgående.


Ta hand om varandra och visa omtanke! 

 

Styrelsen

Angående ytterligare skärpta råd i Region Skåne
2020-11-17 20:09
Hej alla aktiva, medlemmar och föräldrar!

Idag fick vi information om att de förlänger och även skärper rekommendationer i Skåne vad gäller Covid-19. Av den anledningen kommer vi även att fortsätta hålla träningspass utomhus samt att träningspassen för den äldsta gruppen fortfarande uteblir mot att de tränar på egen hand efter träningsprogram. 

Vi vill dock vädja till er föräldrar att informera era barn om vikten av att de håller avstånd till sina träningskamrater. Det kan även vara bra om någon förälder hjälper till med att hålla koll på att avstånd hålls. Ser vi att det blir problem eller svårigheter med att hålla avstånd kommer vi att behöva ompröva beslutet om att fortsätta hålla i träningspass. 

Vårt mål är att på ett säkert och roligt sätt hålla igång barn och ungdomars träning så gott som möjligt under dessa svåra tider. Detta kräver då att vi alla tar ansvar och visar omtanke mot varandra. 

Har ni några frågor eller funderingar så får ni gärna höra av er till info@hoganasfriidrott.se 

Visa omtanke och stanna hemma om ni är sjuka.

Med vänliga hälsningar
Höganäs Friidrottsförening
Angående Covid-19
2020-11-04 09:55
Hej alla, 

Med anledning av det nya läget med Covid-19 så har våra tränare gjort ett utskick till alla medlemmar. 

Vi vill här påminna er alla om att ta ansvar och visa omtanke. Är ni sjuka eller har symtom ber vi er att stanna hemma och meddela er respektive tränare. 

Vi kommer i största möjliga utsträckning att försöka hålla träningspassen utomhus. Där är det viktigt att alla aktiva har med er kläder och skor för både inomhus- och utomhusbruk. Glöm heller inte era reflexvästar! 

Träning för den äldre gruppen kommer att utebli enligt gällande rekommendationer från Folkhälsomyndigheten till och med den 17/11 då vi kommer ta ett nytt beslut gällande deras träning. 

Har ni några frågor angående er träning ber vi er att ta det med respektive tränare för er grupp. Har ni övriga frågor om föreningens arbete eller dylikt ber vi er att maila info@hoganasfriidrott.se. 

Ha en fin vecka! 
Nyheter från våra grupper
TerrängSM 2021, 17/05 17:30 
Medlemmar 10-11 år, 23/08 08:51 
Medlemmar 10-11 år, 10/11 20:45 
 
Sponsorer