Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Höganäs Friidrott

Välkommen till Höganäs Friidrott

Höganäs Friidrott bildades i augusti 2014 och sedan april 2015 bedriver vi friidrottsträning på Höganäs Sportcenters nya friidrottsanläggning i Lerberget. 


Från året man fyller 7 år är ditt barn välkommet att börja träna hos oss. Är ditt barn yngre och vill ställa upp sig i kö så går det jättebra, vi kontaktar er när ert barn har åldern inne och vi kan erbjuda en plats.


Träningsavgifter 2020

6-9 år                                 800kr - träning 2 gånger/vecka

året du fyller 10 år           1200kr - träning 3 gånger/vecka


Medlemsavgift 100kr/år tillkommer träningsavgiften


Träningstider, ser respektive träningsgrupps kalender.


Varmt välkommen att anmäla dig till någon av våra träningsgrupper under fliken Anmälan!


Höganäs Friidrott

Sommaren 2020 års friidrottsskola - anmälan
2020-06-22 15:11

För fjärde året i rad anordnar Höganäs Friidrottsförening friidrottsskola med massor av kul friidrott. 

 

Friidrottsskolan är ett utmärkt tillfälle för barn och ungdomar att testa på friidrottens alla grenar med mycket inslag av lek och skoj. Vi kommer befinna oss på Lerbergets Friidrottsarena hela dagen, träffa kompisar, ha roligt och röra på oss.  

 

Frukt finns tillgängligt under hela dagen. Alla deltagare kommer få medalj sista dagen. Vi hoppas vi ses på friidrottsskolan i år!

 

Tid:                  Vecka 32, 3-6 augusti måndag till torsdag, 09.30-15.00

 

Plats:                Lerbergets Idrottsplats, friidrottsbanan – kläder efter väder

 

Ålder:               Födda -04 till -13

 

Kostnad:           600:- för alla fyra dagarna, faktureras efter sista anmälningsdagen.

 

 

Anmälan:          Anmälan sker via mail till info.hoganasfriidrott@gmail.com senast den 17 juli. Max antal är 50 personer och först till kvarn gäller. Ange namn på deltagare, födelseår, adress och kontaktuppgifter till målsman (namn, telefonnummer och e-mail).

Avbokning:        Deltagaravgiften återbetalas endast mot uppvisande av läkarintyg.

 

Efter att ni anmält er kommer ni om några veckor få ett mail med betalningsinstruktion och info om sånt som är bra att tänka på inför sommarskolan, klädsel etc. 

Friidrottskola 2020
2020-05-19 13:01

För fjärde året i rad anordnar Höganäs Friidrottsförening friidrottsskola med massor av kul friidrott. 


Friidrottsskolan är ett utmärkt tillfälle för barn och ungdomar som aldrig provat friidrott, att testa på friidrottens många grenar med mycket inslag av lek och skoj, men riktar sig såklart även till våra befintliga medlemmar som vill köra några stenhårda pass under veckan. Vi kommer befinna oss på Lerbergets Friidrottsarena hela dagen, träffa kompisar, ha roligt och röra på oss. Förutom massor med skratt och friidrottsträning så får barnen leka, och annat kul beroende på väder.

 

Friidrottsskolan kommer att arrangeras vecka 32, 3-6 augusti måndag till torsdag.

 

Mer information kommer inom kort

Knatteknatet
2020-05-14 13:28
Nu har vi öppnat upp vår anmälan till årets Knatteknatet som kommer att gå av stapeln måndagen den 7 september 2020 med start klockan 17:00 på friidrottsarenan i Lerberget. Med Knatteknatet vill vi få fler barn att röra på sig och må bra. Ett lopp där alla barn känner sig välkomna och där glädjen, gemenskapen och den roliga upplevelsen är prioritet. Knatteknatet är loppet där alla barn mellan tre och elva års ålder är välkomna att delta efter sin egen förmåga. Sträckan är olika lång beroende på barnets ålder. För att anmäla dig,och för mer information, vänligen klicka KLICKA HÄR.
Ny "Sponsorvepa"
2020-05-13 13:03
Mer information från Sponsorgruppen kommer snart.
Angående Coronavirus
2020-03-12 15:40

Hejsan alla aktiva och föräldrar. På grund av coronaviruset vill ledningsgruppen gå ut med lite information om vad som gäller i föreningen. Träningarna kommer att fortsätta hållas utan tillgång till redskap som går från hand till hand. Vi kommer inte tvinga någon att träna om de känner sig osäkra eller om de befinner sig i riskzonen. Men vi vill erbjuda träning för alla så länge det går.  


Vi uppmanar alla som är förkylda och uppvisar influensaliknande symtom att inte komma till träningen. Vi rekommenderar tre helt feber- och symtomfria dagar innan man kan komma tillbaka till träningen. Vi uppmanar även alla medlemmar att följa rekommendationer från myndigheter gällande handhygien. Detta för att minska risken för alla våra medlemmar.


Vi kommer hålla er uppdaterade kring utvecklingen gällande föreningen och Corona.
Mvh 

Ledningen och Höganäs Friidrott

Nyheter från våra grupper
TerrängSM 2021, 17/05 17:30 
Knatteknatet, 17/05 17:22 
Medlemmar 9-10 år, 23/08 08:51 
 
 
GULDSPONSORER
 
SILVERSPONSORER
BRONSSPONSORER
KOLSPONSORER
AVTALSPONSORER
SAMARBETSPARTNER