Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Kontakt

Våra träningar under utomhussäsongen är på Höganäs Sportcenters friidrottsarena i Lerberget. Vi har än så länge inget eget klubbhus på området så vill ni komma i kontakt med oss når ni oss bäst via mail eller post.


Våra kontaktuppgifter är enligt nedan:


Besöksadress: 
Friidrottsarenan

Höganäs Sportcenter

Friluftsvägen 2

263 54 Lerberget


Faktura och Postadress:

Höganäs Friidrottsförening

c/o Kassör André Fryxell

Hemmanvägen 25

263 53 Lerberget


Org.nr: 802491-1771

Bankgiro: 588-8318


Vid sjukanmälan/förhinder att komma på träning:
Kontakta alltid ansvarig tränare via telefon eller sms, kontaktuppgifter finns under respektive träningsgrupp i menyn ovan.


Vid fakturafrågor kontakta vår kassör på

kassor.hoganasfriidrott@gmail.com


Avanmälan
Om ert barn inte längre önskar fortsätta med friidrotten måste en skriftlig avanmälan med barnets namn och personnummer mailas in till info.hoganasfriidrott@gmail.com - ni får därefter en bekräftelse att medlemsskapet har upphört. Inbetald medlems/träningsavgift återbetalas ej.


Övriga frågor mailas till: 

info.hoganasfriidrott@gmail.com


Styrelse:

Kontaktuppgifter till styrelsen - se Vår förening


Vill du bli tränare/hjälptränare i Höganäs Friidrott?

Våra huvudtränare för grupperna är klara men vi kommer att behöva ett antal hjälptränare och funktionärer till våra träningsgrupper. I rollen som hjälptränare och funktionär stöttar och hjälper man våra tränare under träningspasset med redskap, mäta, kratta, tidtagning etc.


Ideella krafter från föräldrar och andra som vill engagera sig i föreningslivet är nödvändig för att en idrottsverksamhet ska fungera och vi hoppas naturligtvis att just du vill bli en del av Höganäs Friidrott. Att engagera sig i en förening är även ett trevligt sätt att lära känna nya människor och samtidigt aktivt delta i ditt barns fritidsintresse.


Anmälan:

Maila namn och mobilnummer samt en kort beskrivning av dig själv och dina eventuella ledarerfarenheter samt om du är intresserad av bli tränare eller föräldrafunktionär i Höganäs Friidrott. Allt engagemang är varmt välkommet och som funktionär behöver du inte ha några friidrottserfarenheter, men ett stort hjärta och engagemang. Anmäl ditt intresse till info.hoganasfriidrott@gmail.com


Känner du att detta kan vara något för dig eller vet någon som kan vara intresserad så tveka inte utan hör av dig till oss!Varmt välkommen!


Höganäs Friidrott
Victor Svanesson
ordförande


 

klart.se

 
GULDSPONSORER
 
SILVERSPONSORER
 
BRONSSPONSORER
SAMARBETSPARTNERS