SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Höganäs Friidrott

Vill du bli tränare/hjälptränare/ledare i Höganäs Friidrott?

En idell förening behöver alltid ledare i olika former, strelseledamöter, tränare, funktionärer mm.

 

Ideella krafter från föräldrar och andra som vill engagera sig i föreningslivet är nödvändig för att en idrottsverksamhet ska fungera och vi hoppas naturligtvis att just du vill bli en del av Höganäs Friidrott. Att engagera sig i en förening är även ett trevligt sätt att lära känna nya människor och samtidigt aktivt delta i ditt barns fritidsintresse. 

 

Våra huvudtränare för grupperna är klara men vi kommer att behöva ett antal hjälptränare och funktionärer till våra träningsgrupper. I rollen som hjälptränare och funktionär stöttar och hjälper man våra tränare under träningspasset med redskap, mäta, kratta, tidtagning etc. 

 

Anmälan:

Maila namn och mobilnummer samt en kort beskrivning av dig själv och dina eventuella ledarerfarenheter samt om du är intresserad av bli tränare eller föräldrafunktionär i Höganäs Friidrott. Allt engagemang är varmt välkommet och som funktionär behöver du inte ha några friidrottserfarenheter, men ett stort hjärta och engagemang.

Anmäl ditt intresse till

info@hoganasfriidrott.se

alt

funktionar@hoganasfriidrott,se

 

Känner du att detta kan vara något för dig eller vet någon som kan vara intresserad så tveka inte utan hör av dig till oss!

 

 

Varmt välkommen!

 

Höganäs Friidrott

 

 
OBS: Klickbara bilder
Sponsorer