Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Höganäs Friidrottsförening

I augusti 2014 bildades Höganäs Friidrottsförening för att kunna erbjuda friidrottsträning för barn och ungdomar i Höganäs Kommun. Sommaren 2014 stod nya friidrottsanläggningen klar på Höganäs Sportcenter i Lerberget och här bedriver vi våra träningar under utesäsongen.  


  • Höganäs Friidrottsförening erbjuder friidrottsträning till barn- och ungdomar från året man fyller 7 år.
  • Höganäs Friidrottsförening ska med engagerade och utbildade tränare få barn och ungdomar att hitta glädjen i friidrotten som en inspirerande och utvecklande fritidssysselsättning.
  • Höganäs Friidrottsförening ska bedriva en aktiv barn- och ungdomsverksamhet samt tävlingsverksamhet där alla får delta och utvecklas.
  • Höganäs Friidrottsförening ska ha en god dialog och samarbete med övriga föreningar som bedriver sina träningar på Höganäs Sportcenters anläggning.


Styrelsen 2018
Bild vänster delar av styrelsen 2018, Bild höger avgående kassör Åsa Lundh
Vi vill börja med ett stort tack till avgående styrelsemedlemmar Åsa Lundh (tidigare Kassör), Victor Svanesohn (tidigare Ordförande), Elias Gullmo och Rolf Axelsson. Tack för en strålande insats under det gångna året.

För 2018 ser nu styrelsen ut så här:

Ordförande

Kjell Selander

 

Vice Ordförande

Göran Lindqvist

 

Kassör

André Fryxell

 

Sekreterare

Anders Engstedt

 

Ledamöter:

Fredrik Joneman

Peter Almgren

 

Suppleanter:

Christian Svensson Ahnelöv

Ola Knutsson

Edvin Ramberg

 

Valberedning:

Maria Byrelid

Axel Victorin


Bli stödmedlem i Höganäs Friidrottsförening

Tack vare ideella insatser kan föreningar som Höganäs Friidrottsförening ha en väl fungerande verksamhet. Att hjälpa till ideellt och engagera sig i föreningslivet skapar även nya kontakter och är ett trevligt sätt att lära känna nya människor samtidigt som du engagerar dig i barnens och föreningens aktiviteter.


Du kanske är mamma, pappa, släkting eller bekant till någon som tränar i Höganäs Friidrottsförening eller så vill du helt enkelt bara stötta vår friidrottsförening och det är vi mycket tacksamma för.

 

Vill du blir stödmedlem Höganäs Friidrottsförening kostar det 100 kr per år. Pengarna går bl.a. till våra föreningsaktiviteter och till träningsgrupperna. Som stödmedlem blir du samtidigt även blir medlem i Höganäs Friidrottsförening och har på så sätt rösträtt på vår förenings årsmöte och kan vara med att påverka och tycka till om vår förenings framtid.


Anmäl dig som stödmedlem här: Stödmedlemskap »


Tack för att du vill stötta Höganäs Friidrottsförening!

Styrelsen

 


 

 

klart.se

 
GULDSPONSORER
 
SILVERSPONSORER
 
BRONSSPONSORER
SAMARBETSPARTNERS