SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Höganäs Friidrott

Höganäs Friidrottsförening

I augusti 2014 bildades Höganäs Friidrottsförening för att kunna erbjuda friidrottsträning för barn och ungdomar i Höganäs Kommun. Sommaren 2014 stod nya friidrottsanläggningen klar på Höganäs Sportcenter i Lerberget och här bedriver vi våra träningar under utesäsongen.  

 

  • Höganäs Friidrottsförening erbjuder friidrottsträning till barn- och ungdomar från året man fyller 7 år men även träning för äldre mellan 10-99 år genom löpträning.
  • Höganäs Friidrottsförening ska med engagerade och utbildade tränare få barn och ungdomar att hitta glädjen i friidrotten som en inspirerande och utvecklande fritidssysselsättning.
  • Vi har ett motto som säger Träning genom livet och därmed vill få alla åldra att vara aktiva på banan genom vandring/gång likväl som löpning.
  • Höganäs Friidrottsförening ska bedriva en aktiv barn- och ungdomsverksamhet samt tävlingsverksamhet för äldre också där alla får delta och utvecklas.
  • Höganäs Friidrottsförening ska ha en god dialog och samarbete med övriga föreningar som bedriver sina träningar på Höganäs Sportcenters anläggning.

 

Bli stödmedlem i Höganäs Friidrottsförening

Tack vare ideella insatser kan föreningar som Höganäs Friidrottsförening ha en väl fungerande verksamhet. Att hjälpa till ideellt och engagera sig i föreningslivet skapar även nya kontakter och är ett trevligt sätt att lära känna nya människor samtidigt som du engagerar dig i barnens och föreningens aktiviteter.


Du kanske är mamma, pappa, släkting eller bekant till någon som tränar i Höganäs Friidrottsförening eller så vill du helt enkelt bara stötta vår friidrottsförening och det är vi mycket tacksamma för.

 

Vill du blir stödmedlem Höganäs Friidrottsförening kostar det 100 kr per år. Pengarna går bl.a. till våra föreningsaktiviteter och till träningsgrupperna. Som stödmedlem blir du samtidigt även blir medlem i Höganäs Friidrottsförening och har på så sätt rösträtt på vår förenings årsmöte och kan vara med att påverka och tycka till om vår förenings framtid.


Anmäl dig som stödmedlem här: Stödmedlemskap »


Tack för att du vill stötta Höganäs Friidrottsförening!

Styrelsen

 


 

 
OBS: Klickbara bilder
Sponsorer