Höganäs Friidrottsförening

I augusti 2014 bildades Höganäs Friidrottsförening för att kunna erbjuda friidrottsträning för barn och ungdomar i Höganäs Kommun. Sommaren 2014 stod nya friidrottsanläggningen klar på Höganäs Sportcenter i Lerberget och här bedriver vi våra träningar under utesäsongen.  


  • Höganäs Friidrottsförening erbjuder friidrottsträning till barn- och ungdomar från året man fyller 7 år.
  • Höganäs Friidrottsförening ska med engagerade och utbildade tränare få barn och ungdomar att hitta glädjen i friidrotten som en inspirerande och utvecklande fritidssysselsättning.
  • Höganäs Friidrottsförening ska bedriva en aktiv barn- och ungdomsverksamhet samt tävlingsverksamhet där alla får delta och utvecklas.
  • Höganäs Friidrottsförening ska ha en god dialog och samarbete med övriga föreningar som bedriver sina träningar på Höganäs Sportcenters anläggning.


Styrelse Höganäs Friidrott 2017

Ordförande

Victor Svanesohn


Vice ordförande

Göran Lindqvist


Kassör

Åsa Lundh - kassor.hoganasfriidrott@gmail.com

 

Sekreterare

Anders Engstedt

 

Ledamöter:

Fredrik Joneman

Christian Svensson Ahnelöv

Rolf Axelsson

Peter Almgren

 

Suppleanter:

Ola Knutsson

Elias Gullmo


Valberedning:

Maria Byrelid - maria.byrelid@telia.com

Axel Victorin - axel@victorin.net


Bli stödmedlem i Höganäs Friidrottsförening

Tack vare ideella insatser kan föreningar som Höganäs Friidrottsförening ha en väl fungerande verksamhet. Att hjälpa till ideellt och engagera sig i föreningslivet skapar även nya kontakter och är ett trevligt sätt att lära känna nya människor samtidigt som du engagerar dig i barnens och föreningens aktiviteter.


Du kanske är mamma, pappa, släkting eller bekant till någon som tränar i Höganäs Friidrottsförening eller så vill du helt enkelt bara stötta vår friidrottsförening och det är vi mycket tacksamma för.

 

Vill du blir stödmedlem Höganäs Friidrottsförening kostar det 100 kr per år. Pengarna går bl.a. till våra föreningsaktiviteter och till träningsgrupperna. Som stödmedlem blir du samtidigt även blir medlem i Höganäs Friidrottsförening och har på så sätt rösträtt på vår förenings årsmöte och kan vara med att påverka och tycka till om vår förenings framtid.


Anmäl dig som stödmedlem här: Stödmedlemskap »


Tack för att du vill stötta Höganäs Friidrottsförening!

Styrelsen

 


 

 

klart.se

 
GULDSPONSORER
 
SILVERSPONSORER
 
BRONSSPONSORER
 
SAMARBETSPARTNERS